• Welkom in de shop!
  • Voor haakcafé graag van te voren aanmelden.
  • Doe ook mee met de winactie!!

Della Q

NIEUW

Buddy Case, Della Q

€ 40,00
NIEUW

Buddy Case, Della Q

€ 40,00

De Della Q Buddy Case is een stijlvol naaidoosje voor onderweg - deze nieuwste versie is extra handig dankzij de magneten die de diverse fournituren altijd op hun plaats houden. De Buddy Case is niet alleen zeer stevig, maar ook nog eens zo klein dat hij in elke (Della Q) handwerktas past. Het doosje sluit met een drukknoop. De buitenkant is gemaakt van stevige canvas (wasdoek) met details van kunstleer; de binnenkant van polyethyleentereftalaat (PET). Verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. De Della Q Buddy Case is 12,7 x 8,9 x 5,1cm en wordt zonder inhoud geleverd.

NIEUW

Namaste Buddy case

€ 35,00
NIEUW
NIEUW

Namaste Buddy case

€ 35,00

Deze Namaste Buddy Case is een stijlvol naaidoosje voor onderweg. De Buddy Case is niet alleen zeer stevig, maar ook nog eens zo klein dat hij in elke handwerktas past terwijl hij volop ruimte biedt aan allerlei gereedschap en accessoires. De Buddy Case is gemaakt van veganistisch leer en sluit met een drukknoop. Verkrijgbaar in 2 maten en in diverse trendy kleuren. Wordt geleverd zonder inhoud.

De kleine Buddy Case heeft een afmeting van 11,7 x 7,8 x 4,6cm en de grote 18,0 x 11,0 x 5,5cm. De grote Buddy Case beschikt bovendien over een losse organizer voor haaknaalden of breipunten.

De kleur van deze buddy case is bosbes.