Over mij

Sinds 2016 heb ik een passie voor haken ontdekt. Naast mijn werk als leerkracht in het basisonderwijs is de passie langzaam maar zeker en met veel plezier gegroeid.

Na veel proberen en creëren  heb ik in 2018 de stap gezet om voor het eerst op Struinen Tuitjenhorn mijn werk te tonen en te verkopen.

De wens voor een eigen winkel kriebelde al een tijdje en ik wilde meer aanbieden dan alleen de items van Designedby10. In mijn hoofd groeit het assortiment dagelijks en in de praktijk kan ik al steeds meer toevoegen. En nu ook met een KvK nummer is de officiële onderneming geboren.

De shop mocht van mij onder een nieuwe noemer, aangezien het assortiment zeker niet alleen  "Designedby10" is. 

Er passeerden natuurlijk heel veel opties de revue, maar de leukste kwam gewoon van mijn zoon en daarom is hij voor mij ook zo bijzonder. Eigenlijk is het heel eenvoudig: "Zoek je iets leuks voor jezelf of een ander? Je vindt het..... gewoon bij 10." ♥

De shop is met liefde gevuld.... 

Veel plezier! groetjes Martine

 

Martine de Vries-Spee

De Kloet 4

1747TB Tuitjenhorn

info@gewoonbij10.nl

Reactie plaatsen

Reacties

Frank
2 jaar geleden

Hi,

Ik ben voor een kraamkadootje op zoek naar een wat groter formaat spekje zoals je die als sleutelhanger in de webshop hebt. Iets in het formaat van een kussen of een knuffel voor een baby maar dan dus in de vorm en kleuren van een ruitspekje. Is dat iets wat je zou kunnen maken en wat zou dat gaan kosten?

Vr. Grt. Frank

S.akkerman
3 jaar geleden

Ik heb garen gekocht voor de beer van Kristien beer,maar die worden van sokken wol gemaakt !ik heb via julliechunky chenille gekocht,maar lijkt mij dikker garen? Kan ik toch het patroon gebruiken?

Els Meijer
5 jaar geleden

Mooi hoor. Veel succes!

Nathalie
5 jaar geleden

Ziet er super uit buuv.👍👍👌
Heel veel succes met de webshop

Dicky Spee
5 jaar geleden

Lieve Martine, wat ziet het er fantastisch, gezellig en mooi uit.
Gefeliciteerd en veel succes en plezier ermee gewenst.