• Je bent van harte welkom..
  • .. in onze winkel op de ...
  • Pastoor Meijndersstraat 41...
  • ..in Tuitjenhorn.

Haakcafé

Wil jij ook graag een keer aanhaken bij het haakcafé? Dat kan op de dinsdagavond, donderdagochtend of de vrijdagochtend. De beschikbaarheid kun je hieronder zien. In verband met de grootte van de groepen, wordt je gevraagd je van te voren op te geven.

 

Met deze strippenkaart kom jij gezellig naar het haakcafé. Maar je kunt hem natuurlijk ook cadeau doen!

Met 1 kaart kun je 5 keer naar het haakcafé.

Per kaart loopt de korting steeds meer op. Zo koop je 1 kaart met 5% korting, 2 kaarten met 10% korting en 3 kaarten met 15% korting.

Hier kun je de haakcafé data inzien en je eventueel opgeven.

Dinsdagavond:

De avond edities van het haakcafé vinden plaats op dinsdagavond tussen 19:15 en 21:15 uur. De kosten bedragen € 4,00. De koffie wordt geregeld en je neemt je eigen project mee. Je kunt d.m.v. onderstaand formulier de beschikbaarheid controleren.


Donderdagochtend:

Op de donderdag organiseren we een haakcafé op de ochtend. Tussen 10:00 en 12:00 uur ben je dan van harte welkom met jouw eigen project. Voor koffie of thee wordt gezorgd. De kosten bedragen € 4,00. Gebruik onderstaand formulier om de beschikbaarheid te controleren.

 


Vrijdagochtend:

Op de vrijdag organiseren we een haakcafé op de ochtend. Tussen 10:00 en 12:00 uur ben je dan van harte welkom met jouw eigen project. Voor koffie of thee wordt gezorgd. De kosten bedragen € 4,00. Gebruik onderstaand formulier om de beschikbaarheid te controleren.


Inloop uur

Wil jij graag wat extra hulp of heb je een specifieke vraag? Op de woensdag ( de even weken, met uitzondering van vakanties) hebben wij nu ook het inloop uur. Ook daarvoor kun je de beschikbaarheid controleren en eventueel van te voren al je vraag uitleggen.

Haakcafé PLUS!

€ 80,00

Haakcafé PLUS!

€ 80,00

Wil jij graag een keer met een groep familie, vrienden of collega's een besloten avondje 'haakcafé' beleven, dan is deze optie superleuk voor jullie. Met een groep van (minimaal) 8 tot (maximaal) 12 deelnemers die jullie zelf samenstellen, plan je met mij een avond in overleg en ga je samen heerlijk gezellig breien of haken. Je neemt je eigen project mee en inspireert elkaar met je haak- of breiwerk.

Iedere deelnemer ontvangt bij aanvang gelijk een leuke, kleine goodybag.

Voor koffie/ thee en wat lekkers wordt uiteraard gezorgd.

Voor deze avond wordt een totaalprijs van €80 gerekend. 

Aanvullende opties:

Voor een meerprijs van €2,75 per persoon wordt er een assortiment van vers gebak aangeboden.

Ben je met meer dan 12 personen? Neem even van te voren contact op, dan bespreken we de opties.