• Je bent welkom in onze fysieke winkel.
  • De website is 'under construction'.
  • Bestellingen kun je nog steeds doorgeven.

Haakcafé

Wil jij ook graag een keer aanhaken bij het haakcafé? Dat kan op de dinsdagavond, donderdagochtend of de vrijdagochtend. Op de dinsdagavond is dat van 19:15 - 21:15 uur en op de ochtenden tusssen 10:00 en 12:00.

Je neemt zelf een haak- en/of breiwerkje mee en je werkt zelfstandig. Bij elkaar kun je natuurlijk kijken voor inspiratie of eventueel voor het stellen van een vraag. Op onderstaande link kun je je aanmelden voor een moment dat jou goed uitkomt. Je kunt per keer (€4,50) voor het haakcafé betalen of je kiest voor een strippenkaart. Deze kosten € 21,00 (5x) en € 40,00 (10x) zijn. Een kaart van 10 x die volgestempeld is, geeft je ook weer 10% korting op 1 product naar keuze.

Kun je toch niet? Meld je dan ook weer even af in de online tool. Dan is er weer een plekje voor iemand anders.

https://www.supersaas.nl/schedule/gewoonbij10/Haakcafe

 

Tot dan!

Met deze strippenkaart kom jij gezellig naar het haakcafé. Maar je kunt hem natuurlijk ook cadeau doen!

Met 1 kaart kun je 5 keer naar het haakcafé.

Je kunt ook kiezen voor een kaart die je 10x een plekje geeft bij het haakcafe. Dan kies je voor 2 kaarten. Deze kaart is volgestempeld ook nog eens een 10% kortingskaart op 1 product naar keuze.

 

Inloop uur

Wil jij graag wat extra hulp of heb je een specifieke vraag? Op de woensdag ( de even weken, met uitzondering van vakanties) hebben wij nu ook het inloop uur. Ook daarvoor kun je de beschikbaarheid controleren en eventueel van te voren al je vraag uitleggen.

Haakcafé PLUS!

€ 85,00

Haakcafé PLUS!

€ 85,00

Wil jij graag een keer met een groep familie, vrienden of collega's een besloten avondje 'haakcafé' beleven, dan is deze optie superleuk voor jullie. Met een groep van (minimaal) 8 tot (maximaal) 12 deelnemers die jullie zelf samenstellen, plan je met mij een avond in overleg en ga je samen heerlijk gezellig breien of haken. Je neemt je eigen project mee en inspireert elkaar met je haak- of breiwerk.

Iedere deelnemer ontvangt bij aanvang gelijk een leuke, kleine goodybag.

Voor koffie/ thee en wat lekkers wordt uiteraard gezorgd.

Voor deze avond wordt een totaalprijs van €85 gerekend. 

Aanvullende opties:

Voor een meerprijs van €2,75 per persoon wordt er een assortiment van vers gebak aangeboden.

Ben je met meer dan 12 personen? Neem even van te voren contact op, dan bespreken we de opties.