• Workshop volgen?
  • Wekelijks haakcafé.
  • Van harte welkom!

Haakcafé

Wil jij ook graag een keer aanhaken bij het haakcafé? Dat kan op de dinsdagavond, donderdagochtend of de vrijdagochtend. De beschikbaarheid kun je hieronder zien. In verband met de grootte van de groepen, wordt je gevraagd je van te voren op te geven.

 

Met deze strippenkaart kom jij gezellig naar het haakcafé. Maar je kunt hem natuurlijk ook cadeau doen!

Met 1 kaart kun je 5 keer naar het haakcafé.

Per kaart loopt de korting steeds meer op. Zo koop je 1 kaart met 5% korting, 2 kaarten met 10% korting en 3 kaarten met 15% korting.

Hier kun je de haakcafé data inzien en je eventueel opgeven.

Dinsdagavond:

De avond edities van het haakcafé vinden plaats op dinsdagavond tussen 19:15 en 21:15 uur. De kosten bedragen € 4,00. De koffie wordt geregeld en je neemt je eigen project mee. Je kunt d.m.v. onderstaand formulier de beschikbaarheid controleren.

Donderdagochtend:

Op de donderdag organiseren we (vanaf december op proef) een haakcafé op de ochtend. Tussen 10:00 en 12:00 uur ben je dan van harte welkom met jouw eigen project. Voor koffie of thee wordt gezorgd. De kosten bedragen € 4,00. Gebruik onderstaand formulier om de beschikbaarheid te controleren.

 

Vrijdagochtend:

Op de vrijdag organiseren we een haakcafé op de ochtend. Tussen 10:00 en 12:00 uur ben je dan van harte welkom met jouw eigen project. Voor koffie of thee wordt gezorgd. De kosten bedragen € 4,00. Gebruik onderstaand formulier om de beschikbaarheid te controleren.