Algemene voorwaarden

Voor alle artikelen op de site geldt dat er binnen 14 dagen geretourneerd kan worden, mits voldaan aan onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden:

Plaatsen bestelling

Nadat u bij ons een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u een bevestiging via de mail. Als de betaling d.m.v. IDeal of overboeking is ontvangen wordt de bestelling gereed gemaakt voor verzending. Ook hier ontvangt u een mail van.

Levering

Voor levering van een bestelling wordt een minimum orderbedrag van € 7,50 gehanteerd. 

De verzending zal via Post NL verwerkt worden. Met ingang van januari 2024 zullen de gewijzigde tarieven gehanteerd worden. De postzegel Nederland 1 kost nu € 1,09.

Uw bestelde items vallen door het gewicht of de omvang in een bepaalde categorie. Vanaf €4,25 kunnen de bestellingen met een track and trace verzonden worden.

Voor klanten uit het buitenland vraag ik vriendelijk om naast de bestelling ook een mail te sturen. Het verzendbedrag moet mogelijk aangepast worden. Aangezien de betalingsoptie "vooraf overmaken" aangevinkt dient te worden, kunt u het definitieve bedrag afwachten. Uiteraard bent u vrij om de bestelling alsnog te annuleren mocht u niet akkoord gaan. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag kan er tot verzenden overgegaan worden.

Als u er voor kiest om het product op te halen in Tuitjenhorn dan kunt u het pakket afhalen op de Pastoor Meijndersstraat 41 in Tuitjenhorn. We nemen met u contact op wanneer het voor u klaar ligt.

Verzending

Voor het verpakken en het verzenden van de bestelling wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal. Denk daarbij aan (vloei)papier, karton en pergamijnzakjes. We hopen hiermee bij te dragen aan duurzaamheid. Het kan echter voorkomen dat verzending plaatsvindt in een luchtkussen envelop. Dit om de kwaliteit van het artikel te waarborgen bij verzending. Eventueel gebruikte plastic zakken is hergebruik. Deze worden niet standaard aangeschaft.

Garantie en retour

Producten mogen, mits in originele staat en ongebruikt, retour gezonden worden. De koper neemt hiervoor de verzendkosten voor zijn rekening. Retour brengen of sturen van een item dient binnen 2 weken plaats te vinden.

Wij vragen u vooraf te melden dat een product retour gezonden wordt met vermelding van de reden. Sluit bij het retourneren een kopie van de factuur in.

Producten die niet in originele staat binnen komen kunnen helaas niet gecrediteerd worden. 

Als het product in goede orde is ontvangen, zal het bedrag binnen 14 dagen gestort worden op de rekening van de koper. U wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Op de geleverde producten kunnen wij helaas geen standaard garantie geven aangezien er met verschillende leveranciers gewerkt wordt. Mocht er na aankoop een mankement ontdekt zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag. We zullen dan bekijken of het geruild kan worden. Ook hierbij geldt dat er vooraf aan terugzenden gemaild dient te worden.

Gewoon bij 10 is niet aansprakelijk voor schade aan de producten door verkeerd gebruik.

Producten die in de SALE/Outlet gekocht worden, kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Producten die speciaal besteld zijn kunnen niet geretourneerd worden. 

Aansprakelijkheid

Laat (kleine) kinderen nooit alleen met de (handgemaakte) producten. De producten zijn met zorg gekozen of gemaakt, echter, de kleine items zijn niet geschikt voor jonge kinderen. "Gewoon bij 10" kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

 

Workshops

Opgave voor workshops kan in de winkel en op de site. Een week voorafgaand aan de workshop ontvangt u altijd nog een bericht van ons met algemene informatie. Kan een workshop onverhoopt van uw kant niet doorgaan? Annuleringen die niet binnen 48 uur voorafgaand aan de workshop plaatsvinden, kunnen helaas niet vergoed worden. Wij houden rekening met een aantal deelnemers en zorgen tijdig dat benodigd materiaal en dergelijke in huis is. Een nieuwe datum is in overleg en afhankelijk van het aanbod mogelijk.

vr.gr. Martine