• Welkom in de shop!
  • Voor haakcafé graag van te voren aanmelden.
  • Vanaf dec. ook op donderdag.

Algemene voorwaarden

De (handgemaakte) producten in deze webshop zijn met veel zorg en liefde gemaakt. De materialen die gebruikt worden zijn ook met zorg uitgekozen. Bij elk product wordt naar een zo mooi mogelijk resultaat toegewerkt. Toch kan het voorkomen dat het product niet voldoet aan uw wensen. Uiteraard kan het product terug gestuurd worden, mits het aan genoemde voorwaarden voldoet. 

Voor de overige artikelen op de site geldt ook dat er binnen 14 dagen geretourneerd kan worden, mits voldaan aan onderstaande voorwaarden.

Voorwaarden:

Plaatsen bestelling

Nadat u bij ons een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u een bevestiging via de mail. Als de betaling d.m.v. IDeal of overboeking is ontvangen wordt de bestelling gereed gemaakt voor verzending. Ook hier ontvangt u een mail van.

Levering

Voor levering van een bestelling wordt een minimum orderbedrag van € 7,50 gehanteerd. 

De verzending zal via Post NL verwerkt worden. Met ingang van januari 2021 zullen de gewijzigde tarieven gehanteerd worden. De postzegel Nederland 1 wordt € 0,96 i.p.v. € 0,91.

Uw bestelde items vallen door het gewicht of de omvang in een bepaalde categorie. Vanaf €4,10 kunnen de bestellingen met een track and trace verzonden worden.

Voor klanten uit het buitenland vraag ik vriendelijk om naast de bestelling ook een mail te sturen. Het verzendbedrag moet mogelijk aangepast worden. Aangezien de betalingsoptie "vooraf overmaken" aangevinkt dient te worden, kunt u het definitieve bedrag afwachten. Uiteraard bent u vrij om de bestelling alsnog te annuleren mocht u niet akkoord gaan. Na ontvangst van het verschuldigde bedrag kan er tot verzenden overgegaan worden.

Als u er voor kiest om het product op te halen in Tuitjenhorn dan kunt u op de pagina bezoekadres lezen op welke tijdstippen dit mogelijk is.

Verzending

Voor het verpakken en het verzenden van de bestelling wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van recyclebaar materiaal. Denk daarbij aan (vloei)papier, karton en pergamijnzakjes. We hopen hiermee bij te dragen aan duurzaamheid. Het kan echter voorkomen dat verzending plaatsvindt in een luchtkussen envelop. Dit om de kwaliteit van het artikel te waarborgen bij verzending. Eventueel gebruikte plastic zakken is hergebruik. Deze worden niet standaard aangeschaft.

Garantie en retour

Producten mogen, mits in originele staat en ongebruikt, retour gezonden worden. De koper neemt hiervoor de verzendkosten voor zijn rekening. Retour brengen of sturen van een item dient binnen 2 weken plaats te vinden.

Wij vragen u vooraf te melden dat een product retour gezonden wordt met vermelding van de reden. Sluit bij het retourneren een kopie van de factuur in.

Producten die niet in originele staat binnen komen kunnen helaas niet gecrediteerd worden. 

Als het product in goede orde is ontvangen, zal het bedrag binnen 14 dagen gestort worden op de rekening van de koper. U wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

Op de geleverde producten kunnen wij helaas geen standaard garantie geven aangezien er met verschillende leveranciers gewerkt wordt. Mocht er na aankoop een mankement ontdekt zijn, dan horen wij dat natuurlijk graag. We zullen dan bekijken of het geruild kan worden. Ook hierbij geldt dat er vooraf aan terugzenden gemaild dient te worden.

Gewoon bij 10 is niet aansprakelijk voor schade aan de producten door verkeerd gebruik.

Producten die in de SALE/Outlet gekocht worden, kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Aansprakelijkheid

Laat (kleine) kinderen nooit alleen met de handgemaakte producten. De producten zijn met zorg in elkaar gezet, maar er is altijd een risico op loslaten. "Gewoon bij 10" kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

vr.gr. Martine