Rellana Garne

Altijd één draadlengte vooruit!

Deze slogan maakte Rellana tot een van de meest succesvolle experts op het gebied van handbreigaren. Alle nieuwe en modieuze trends worden door een jong en creatief team snel omgezet in innovatieve kwaliteitsgarens.

Het merk Rellana staat voor hoogwaardige handbreigaren en een creatief breiontwerp. Het brede productassortiment is een genot voor breiers over de hele wereld. 

Wereldwijd bekend en populair is de sokkengarenfamilie “Flotte Socke” (“Fast sock”). Er zijn circa 50 verschillende kwaliteiten leverbaar; combineert met katoen, merino, bamboe, alpaca, zijde en kasjmier in creatieve ontwerpen en innovatieve presentaties. Voor mensen met een wolallergie zijn er drie veganistische series verkrijgbaar, die geen wol of katoen bevatten.

 

Ecologische en hoogwaardige productie

Zij vinden het belangrijk dat hun garens op een ecologische manier worden geproduceerd en dat aan alle milieurichtlijnen en sociale normen wordt voldaan. Hun leveranciers zijn vooral gevestigd in Italië en Oost-Europa en zeker niet in landen van het Verre Oosten zoals China, Bangladesh of India. Hun eigen doel van eerlijke productie, duurzaamheid en constante kwaliteit van RELLANA-producten stellen zij veilig door regelmatige bezoeken aan hun zorgvuldig geselecteerde partners ter plaatse. Hun interne kwaliteitscontroleafdeling beoordeelt regelmatig de producten van de leveranciers.

Oeko-Tex-normen zijn een inherent onderdeel van  hun garens. 

Wij verwachten binnenkort deze superleuke nieuwe bollen in onze winkel.