• Week van de Stenen Winkel...
  • ....van 13 - 19 mei 2024...
  • Wij doen mee met leuke acties!

Het jaar 2019

Gepubliceerd op 29 december 2019 om 15:18

Wat is het toch altijd leuk om even terug te blikken.:) Het afgelopen jaar heb ik een weer een aantal leuke creatieve items kunnen maken. Nog leuker is dat ik ook veel heb mogen verkopen! Mijn lancering van "Gewoon bij 10" heb ik als ontzettend leuk en inspirerend ervaren. Ik ben blij dat ik de sprong heb gewaagd om de officiële winkel te openen. Ik wil dan ook gelijk even van de mogelijkheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor alle positieve reacties, likes en bestellingen! Het was een fantastische start! Ik hoop dat het nieuwe jaar ons allen mag brengen wat we hopen! Veel liefs 10♥

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.