Schachenmayr Regia sokkenwol

Met deze superleuke kleuren maak je de leukste sokken! 

Prachtige sokkenwol van Regia, 6 draads, wat een super leuk effect heeft tijdens het breien.

Gewicht / Inhoud150 gram

MateriaalPolyamide

MateriaalScheerwol

MerkRegia

Metrage375 meter

Vers fruit, heerlijke smoothies, verfrissende cocktails - dit garen viert de gemakkelijke delen van het leven. Ervoor zorgen dat uw zomer nooit eindigt... Zoet fruit voor uw voeten - Van sinaasappel tot watermeloen en drakenfruit, u vindt zeker iets dat bij uw smaak past! REGIA Tutti Frutti Color ziet er niet alleen lekker uit, het is ook ademend en extra zacht door het hoge katoengehalte. Een alternatieve kleurrijke fruitmand. Vanwege de elitevezel raden we aan om de sokken binnestebuiten te wassen en niet in de droger.
Samenstelling:
72% katoen18% polyamide10% polyester

Garen bal gewicht:
100g
Garenmeter / Yardage:
420m

Zes kleurencombinaties, met een onvergelijkbare opstelling door Kaffe Fassett. Rood, blauw en beige tinten met bessen en groene strepen zorgen voor geweldige visuele effecten. Opnieuw heeft Kaffe Fassett zijn titel als de koning van de kleuren verdiend! ,

Samenstelling:
75% Scheerwol 25% Polyamide
Garen bal gewicht:
100g
Garenmeter / Yardage:
420m

Wat een schitterend, gemêleerde draad om sokken mee te breien of te haken. 

75% scheerwol, 25% polyamide

50 gram, 210 m

naald: 2 - 3 mm

wasbaar op 40°

Wat een schitterend, gemêleerde draad om sokken mee te breien of te haken. 

Wees creatief met REGIA Color. Vier enkele lagen zijn in elkaar gedraaid om het ideale gewicht en duurzaamheid te creëren voor handgebreide sokken. Kies uit een reeks gestreepte, bonte en zelf-patroon effecten, heldere of gedempte kleuren. Een streng van 100 gram is voldoende om een ​​standaard paar sokken voor volwassenen te breien. Zoals alle REGIA-garens, voelt het niet aan en biedt het langdurige slijtage en een uitstekende vormvastheid. Machinewasbaar op 40° C (100° F) en kan in de machine gedroogd worden. Met 10 jaar REGIA-garantie.

75% scheerwol, 25% polyamide

100 gram, 420 m

naald: 2 - 3 mm

wasbaar op 40°

De regia flesjes bevatten 100 ml latexmilk om bijvoorbeeld zolen antislip te maken. Maak figuren of stipjes om uw sokken te voorzien van deze antislip latexmilk.