• Week van de Stenen Winkel...
  • ....van 13 - 19 mei 2024...
  • Wij doen mee met leuke acties!

Voorwaarden:

Plaatsen bestelling

Nadat u bij ons een bestelling geplaatst heeft, ontvangt u een bevestiging via de mail. In afwachting van de betaling die u vooraf doet, maken wij het pakket klaar voor verzending als deze op voorraad is.

 

Levering

Als de betaling bij ons binnen is, ontvangt u vervolgens binnen 48 uur (op werkdagen) een bevestiging van de verzending van uw product. Deze verzending zal via Post NL verwerkt worden.

 

Garantie en retour

Producten mogen, mits in originele staat en ongebruikt, retour gezonden worden. De koper neemt hiervoor de verzendkosten voor zijn rekening. Als het product in goede orde is ontvangen, zal het bedrag binnen 14 dagen gestort worden op de rekening van de koper.

Mocht er onverhoopt iets aan uw product mankeren, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op. We proberen er dan samen uit te komen. Omdat ik met verschillende leveranciers werk is het niet mogelijk om een standaard garantie voor alle producten te geven.

Designedby10 is niet aansprakelijk voor schade aan de producten door verkeerd gebruik. 

 

Aansprakelijkheid

Laat (kleine) kinderen nooit alleen met de handgemaakte producten. De producten zijn met zorg in elkaar gezet, maar er is altijd een risico op loslaten. Designedby10 kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.