Home » Actie!

Actie!

Op deze pagina vind je elke maand een ander actie product. We zetten een item even in de spotlight met een superleuke aanbieding. In de nieuwsbrief word je daar elke maand van op de hoogte gebracht! Zo weet jij als eerste wat de leukste nieuwtjes zijn! Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief op de homepage. Eind van de maand komt de nieuwste versie uit. ♥

 

Sale!

Scheepjes Merino soft 50 gram

€ 4,95 € 4,50

De heerlijk zachte, luxe draad van de Scheepjes Merino Soft is gemaakt van 50% Superwash Extra Fine Merino Wol, 25% micro en 25% acryl. De fijne structuur van de Merinowol zorgt voor een zijdezachte 'look and feel'. De zachtheid van het garen maakt het bij uitstek geschikt voor het haken en breien van kledingstukken, zoals truien, vesten en omslagdoeken. Deze kwaliteit laat zich bovendien ook prima wassen op 30 graden.

Bij aanschaf van minimaal 4 bollen, kun je het patroon Yarn, the after party "playtimedress" gratis aanvinken in je bestelling.

art.nr. 1001073

Nieuw!

Nieuw op deze actiepagina is een tijdelijk product. Handgemaakte mondkapjes van (dubbellaags) stof en elastiek voor om het oor. Ze zijn met de naaimachine vervaardigd en kunnen op 60 graden gewassen worden.

Dit mondkapje van stof is een handgemaakt product. Hij bevat een dubbele laag stof waardoor hij zeer stevig aanvoelt. Tussen de twee stoflagen bevindt zich ook nog een laag vliseline. Aan de zijkanten is voor de oren een stuk elastiek bevestigd.

Het mondkapje kan op 60 graden gewassen worden. Houd bij het gebruik van een mondkapje de richtlijnen aan voor een correct gebruik.

Op dit moment zijn er 3 verschillende exemplaren. Een witte, een zwart/witte en een gekleurde variant. Uw geleverde exemplaar kan iets afwijken van het mondkapje op de foto.

~ kant en klaar product ~

Dit mondkapje is een handgemaakt product. Hij bestaat uit een dubbele laag waardoor hij zeer stevig aanvoelt. De voorkant is gehaakt van katoen. De achterkant is een effen witte stof. Ook katoen. Tussen de twee lagen bevindt zich ook nog een laag vliseline. 

Het mondkapje kan op 40 graden gewassen worden. Houd bij het gebruik van een mondkapje de richtlijnen aan voor een correct gebruik.

Op dit moment zijn er 5 verschillende exemplaren. 

De rood,wit,blauwe variant uit de 1e foto bevat een oneffenheid op de achterkant. Dit kapje wordt aangeboden voor de helft van de prijs.