Home » Actie!

Actie!

Op deze pagina vind je elke maand een ander actie product. We zetten een item even in de spotlight met een superleuke aanbieding. In de nieuwsbrief word je daar elke maand van op de hoogte gebracht! Zo weet jij als eerste wat de leukste nieuwtjes zijn! Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief op de homepage. Eind van de maand komt de nieuwste versie uit. ♥

 

Sale!

Scheepjes Organicon 50 gram

€ 3,10 € 2,75

Scheepjes Organicon 50 gram

€ 3,10 € 2,75

Met dit garen dragen we een steentje bij aan een betere wereld. Scheepjes Organicon is namelijk een milieubewust en veganistisch vriendelijk garen, dat duurzaam geproduceerd is. Door bij het produceren het gebruik van hulpbronnen te verminderen en het promoten van bewust geproduceerde producten probeert Scheepjes een verschil te maken in de handwerkwereld.

• 100% Zacht Biologisch Katoen

• 50 gram = 170 meter

• Pendikte: 3.00mm

• Stekenverhouding: 10x10cm = 28 st x 40 nld

• Yarn weight: Fingering

• Verkrijgbaar in 21 zachte en frisse pastelkleuren, inclusief neutrale basiskleuren

art.nr. 1001069

Nieuw!

Nieuw op deze actiepagina is een tijdelijk product. Handgemaakte mondkapjes van (dubbellaags) stof en elastiek voor om het oor. Ze zijn met de naaimachine vervaardigd en kunnen op 60 graden gewassen worden.

Sale!

Mondkapje van stof

€ 7,50 € 5,00

Mondkapje van stof

€ 7,50 € 5,00

Dit mondkapje van stof is een handgemaakt product. Hij bevat een dubbele laag stof waardoor hij zeer stevig aanvoelt. Tussen de twee stoflagen bevindt zich ook nog een laag vliseline. Aan de zijkanten is voor de oren een stuk elastiek bevestigd.

Het mondkapje kan op 60 graden gewassen worden. Houd bij het gebruik van een mondkapje de richtlijnen aan voor een correct gebruik.

Op dit moment zijn er 2 verschillende exemplaren. Een witte en een gekleurde variant. Uw geleverde exemplaar kan iets afwijken van het mondkapje op de foto.