Home » Actie!

Actie!

Op deze pagina vind je elke maand een ander actie product. We zetten een item even in de spotlight met een superleuke aanbieding. In de nieuwsbrief word je daar elke maand van op de hoogte gebracht! Zo weet jij als eerste wat de leukste nieuwtjes zijn! Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief op de homepage. Eind van de maand komt de nieuwste versie uit. ♥

 

Nieuw!

Nieuw op deze actiepagina is een tijdelijk product. Handgemaakte mondkapjes van (dubbellaags) stof en elastiek voor om het oor. Ze zijn met de naaimachine vervaardigd en kunnen op 60 graden gewassen worden.

Mondkapje van stof

€ 7,50

Mondkapje van stof

€ 7,50

Dit mondkapje van stof is een handgemaakt product. Hij bevat een dubbele laag stof waardoor hij zeer stevig aanvoelt. Tussen de twee stoflagen bevindt zich ook nog een laag vliseline. Aan de zijkanten is voor de oren een stuk elastiek bevestigd.

Het mondkapje kan op 60 graden gewassen worden. Houd bij het gebruik van een mondkapje de richtlijnen aan voor een correct gebruik.

Op dit moment zijn er 3 verschillende exemplaren. Een witte, een zwart/witte en een gekleurde variant. Uw geleverde exemplaar kan iets afwijken van het mondkapje op de foto.

Gehaakt mondkapje, gevoerde binnenkant

€ 10,00

Gehaakt mondkapje, gevoerde binnenkant

€ 10,00

~ kant en klaar product ~

Dit mondkapje is een handgemaakt product. Hij bestaat uit een dubbele laag waardoor hij zeer stevig aanvoelt. De voorkant is gehaakt van katoen. De achterkant is een effen witte stof. Ook katoen. Tussen de twee lagen bevindt zich ook nog een laag vliseline. 

Het mondkapje kan op 40 graden gewassen worden. Houd bij het gebruik van een mondkapje de richtlijnen aan voor een correct gebruik.

Op dit moment zijn er 5 verschillende exemplaren. 

De rood,wit,blauwe variant uit de 1e foto bevat een oneffenheid op de achterkant. Dit kapje wordt aangeboden voor de helft van de prijs.